Kérem várjon!

Kérdése van? +36 70 673 9291
info@olajlicit.hu

Híreink

Ravenol minőség és a CleanSynto technológia
(2015.07.30.)


Ravenol minőség és a  CleanSynto technológia

Magas minőségű termékeink valódi „német gyártmányok”, melyeket motivált és magasan képzett alkalmazottak készítenek megfelelve az integrált minőségbiztosítási rendszerünk követelményinek.

Ravenol minőség és a CleanSynto® technológia

 


Minőségbiztosítás

Magas minőségű termékeink valódi „német gyártmányok”, melyeket motivált és magasan képzett alkalmazottak készítenek megfelelve az integrált minőségbiztosítási rendszerünk követelményinek.

Az általunk alkalmazott, nemzetközi szinten is elismert minőségbiztosítási rendszer garantálja a termékink folyamatos magas színvonalát és az autóipar legszigorúbb követelményinek való megfelelést az ISO/TS 16949 biztosítja, beleértve a DIN EN ISO 9001 szerinti minősítést is. A dokumentációs rend, valamint a vásárlókhoz kapcsolódó rendszereink és a beszállítókkal való kapcsolatunk különösen fontos a számunkra, melyet folyamatosan ellenőrzünk e minősítések követelményei szerint. A rendszerek folyamatos elemzése és fejlesztése számunkra természetes és az vásárlóink érdekeit is szolgálja, tesztlaborunk szakértelmét pedig a DIN EN ISO/IEC 17025, szabvány szerinti rendszeres minősítés szolgálja.

Folyamatos magas minőségünk megfelel a világ autóipara által támasztott követelményeinek és műszaki leírásainak, és a vezető OEM-ek (Original Equipment Manufacturer – Eredeti Alkatrész Gyártó) minősítései igazolják a RAVENOL termékek magas minőségét.

 

OEM minősítések a RAVENOL-ról
A RAVENOL márkájú termékek a világ jelentős autógyártóinak minősítésével rendelkeznek, ilyen pl. a Daimler, a Chrysler, a VW, a BMW, a Porsche, a MAN, a Volvo, az MTU, a Deutz, a ZF, a Steyr Motors, a Cummins, és még számos más vállalat. Termékeink szerepelnek az API (American Petroleum Institute) és a NMMA (National Marine Manufacturers Association) listján, és a RAVENOL termékek szerepelnek a DEKRA évente kiadott listáján is. A motorsportban a Racing Kart olajaink az irányító testület, a FIA-CIK minősítésével és jóváhagyásával rendelkeznek.

 

 

Kutatás és Fejlesztés

 

Az iparágunk egyik műszakilag leginnovatívabb vállalkozásaként vagyunk számon tartva, és termékeink magas minősége és optimális összetétele a sikerünk alapja. Különösen saját receptúráink, egyedi tervezésünk és egyéni vásárlói igényekre kialakított gyártási módszereink azok, melyek a RAVENOL termékeket a világon mindenfelé egyre keresettebbé teszik.

A saját laboratóriumainkba történő folyamatos beruházás, alkalmazottaink folyamatos képzése a motorgyártókkal való szoros együttműködés és nem utolsó sorban a motorsport világával való kutatási és fejlesztési együttműködésink irigylésre méltó elismertséget hoznak számunkra az innováció és a technikai kiválóság terén.

E képességünk egyik jó példája a Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH által az észter alapú szintetikus motorolajokra kifejlesztett különleges receptúra. E rendszert a „CleanSynto" márkanév alatt hozzuk forgalomba és ezzel kivételes védelmet kínálunk a motor kritikus alkatrészeinek idő előtti elhasználódása ellen.

 

 

Miért a CleanSynto® technológia?

 

 

Mit jelent a CleanSynto® technológia?

 

 

A kosz és a por részecskék olyan lerakódásokat okozhatnak, melyek eldugítják a szűrőket és szennyezik az olaj folyásának útját és az olajpumpát. Csökken a motor teljesítménye és növekszik a motor meghibásodásának kockázata.

 

 

Különleges CleanSynto® összetétel

 

 

A különleges CleanSynto® technológia csökkenti a kosz és por részecskék lerakódását és így az olaj hatékonyabban tudja elérni a kritikus olajozási pontokat, így tartva tovább tisztán az Ön motorját. Ez jelentősen növeli a motor hatékonyságát és jelentősen csökkenti a jövőbeli motorproblémák kialakulásának kockázatát.

 

 

A RAVENOL CleanSynto technológiája az alábbiakat nyújtja

 

 

Tisztább motoralkatrészek

Megnövelt szivárgás elleni védelem

Maximális motorélettartam

Csökkentett karbantartási költségek

 

 

További, RAVENOL híreink

 

                                                                                                                                                                 

Ravenol bemutatása

és történelme

Olvasson tovább»

Ravenol motorsport

Olvasson tovább»